Të gjitha dyqanet

WELCH STEEL

STEEL tashmë ka prezantuar me sukses konceptin e bizhuteri të kualitetit të lartë, të krijuar në mënyrë të përsosur dhe me çmime të përballueshme për tregun Kosovar. STEEL ka treguar shkathtësi në angazhimin e saj ndaj artit, artizanatit dhe narrativave tradicionale, duke krijuar aksesorë bashkëkohore për mbajtësit e aksesorëve STEEL.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

048-289-119


EMAIL:

welchkosova@gmail.com


ONLINE