SHERBIMET NË GALERIA SHOPPING MALL

Kënaqshmëria dhe rehatia e vizitorëve të qendrës kanë ndikuar në projektimin që i kemi bërë hapësirës dhe në shërbimet që ofrojmë. Për ta bërë vizitën tuaj sa më të përshtatshme dhe t’ua kursejmë kohën, GALERIA Shopping Mall ju ofron disa lloje të shërbimeve:

APARATE ATM - Tërhiqni para lehtë dhe blijeni atë shtrydhësh frutash!

FLOKTAR - Krijoni pamjen tuaj të re ndërsa fëmijët janë duke parë film!

BARNATORE - Keni kokëdhimbje? Pa problem.

AUTOLARJE - Ne kujdesemi për pronën tuaj të çmuar ndërkohë që ju shëtisni nëpër qendër.

PASTRIM KIMIK - Dyfishojeni garderobën me blerje të reja dhe me veshjet e dashura për të cilat kujdesemi ne.

ÇELËS-KOPJUES - Mjaftojnë 5 minuta!

LULESHITËS - Blini buqetën më të bukur për festën ku sapo ju ftuan!

DHURATA/ORGANIZUES NGJARJESH - Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë të organizoni dasmën!