Të gjitha dyqanet

AREA52

Area 52 ofron një botë të argëtimit për fëmijët dhe për të rriturrit. Zonat e Area52 do të sfidojnë trupin dhe mendjen dhe do t'ju lënë me një qëndrim të ri. Çfarë konkretisht është AREA52?

TRAMPOLINA - 40+ trampolina, fusha dodgeball, ngjitje ne murë, dhe shumë aktivitete tjera.

Area 52 do të jetë vlerë e shtuar e GALERIA Shopping Mall dedikuar moshave të ndryshme për të dhënë aventurë të madhe për secilin. Brenda Area 52 ju mund të merrni pushim në kafene me specialitete të ndryshme. Gjithashtu, hapsirat private janë në dispozicion për ngjarje të ndryshme shoqërore dhe korporative.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

043 940 590


EMAIL:

recepcioni@area52parks.com


ONLINE