Të gjitha dyqanet

IAS

Aksesorët janë të domosdoshëm. Dukja për një ditë moderne ka nevojë për një dorë artikujsh të bukur dhe të guximshëm që i japin jetës paraqitjes tuaj. Ngjyrat, ndjesia, materialet dhe stilet, gjithçka ka vlerën e vet. Eksploroni universin tonë të aksesorëve dhe mahnituni nga çmimet e mira.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 896 - 631


EMAIL:

info@ias-ks.com


ONLINE