Të gjitha dyqanet

EMO

Brendet më të mira botërore të aksesorëve, orëve të dorës, syzave dhe portofolëve janë këtu për ju. Një shitore me traditë dhe vetëdije të lartë që sjell mahnitje dhe kënaqësi për klientët e vet në të gjithë vendin, këtu mund të gjeni stilin më të fundit dhe cilësinë më të lartë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-780-338


EMAIL:

info@emoshops.com


ONLINE