Të gjitha dyqanet

Bambi Shoes Kosova

Me një përvojë të gjatë në tregun e modës dhe fokusin e tyre të qëndrueshëm në cilësi dhe inovacion, Bambi Shoes Kosova është bërë një emër i njohur për klientët që kërkojnë produkte të shkëlqyera dhe shërbim të shkëlqyer. Në Bambi Shoes Kosova, klientët do të gjejnë një gamë të gjerë të këpucëve për femra dhe meshkuj të cilat ofrojnë një kombinim të shkëlqyeshëm të modës, komoditetit dhe qëndrueshmërisë.  

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


ONLINE