Të gjitha dyqanet

ALDA PERFUME

Frymëzuar nga natyrshëmëria unike e Mesdheut dhe aroma e veçantë e kopshteve të limonit të bukur të Italisë, Alda Perfume dhuronë ndjesi që zgjatë gjithmonë!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00