Të gjitha dyqanet

AREA Park

AREA Park është vendi i duhur për entuziastët e lojërave të të gjitha moshave. Një destinacion i mrekullueshëm për të gjithë ata që janë të apasionuar për argëtimin, aventurat virtuale, multiball dhe shumë lojëra të tjera. 

MULTIBALL, është një zonë për lojëra sportive me topa, e cila sjell emocionin e lojërave të ndryshme sportive. E për ata që janë të gatshëm për një udhëtim të pazakontë, zona e realitetit virtual sjell një eksperiencë immersive dhe të pasur me adrenalinë. VR games dhe teknologjia e fundit bënë që të gjithë të kalojnë në një botë të re virtualiteti. Gjithashtu, Arcade Games ofrojnë sfida të bukura dhe të këndshme për të gjithë.   

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

043 940 590


ONLINE