Të gjitha dyqanet

My Bike

My Bike ju ofron një gamë të pasur në përzgjedhje të pajisjeve dhe aksesorëve për sportet si çiklizëm, hiking, dhe skijim. Pajisje si helmeta, syze, dorëza, pedale, drita, maskë nga brendet si Evolite, Rockbros dhe Geotech do t’i gjeni në My Bike.  Që të jeni të mbrojtur dhe të sigurtë gjatë eksplorimit në natyrë zgjedhni pajisjet e nevojshme dhe përjetoni udhëtimin tuaj më ndryshe.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:


ONLINE