Të gjitha dyqanet

Rita Silver

Aksesorët e argjentë janë zgjedhjet më të pëlqyera për të plotësuar detajet e dukjes tuaj në përditshmëri, e veçanërisht në evente speciale. Rita Silver do përkujdeset që të ju ofrojë përzgjedhjen e duhur të aksesorëve për të gjitha rastet si dhe zgjedhje të bukura dhuratash për më të dashurit tuaj.  

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-612-323


ONLINE