Të gjitha dyqanet

Bio Drinks

Gjatë vizitës tuaj në GALERIA Shopping Mall, nga Bio Drinks mund të shijoni pije freskuese me shije të ndryshme dhe pambuk sheqer. Thjeshtësia e pijeve natyrale qëndron në freskinë dhe natyralitetin që kanë pijet e ftohta si limonada që janë të preferueshme për tu konsumuar dhe qëndrojnë gjithmonë në zgjedhje të parë. 
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-668-655


EMAIL:

imerveliu@gmail.com


ONLINE