Të gjitha dyqanet

A&M Clothes

A&M Clothes është kompani ndërkombëtare e themeluar në Kosovë, liderë në veshje fal brendeve të njohura botërore që posedon.  A&M Clothes vjen në Galeria me një ambient perfekt për konsumatorët, dhe të përshtatshëm për të kryer blerjet duke përzgjedhur modelet më të mira, më praktike dhe të përshtatshme për çdo stil.  A&M gjithmonë sjell koleksionet më të reja të veshjeve të cilat krahas modës së fundit posedojnë edhe kualitetin e lartë që përmbushin kërkesat e blerjeve dhe kënaqësinë e klientëve.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 787 - 724


EMAIL:

amclothesgaleria@gmail.com


ONLINE