Të gjitha dyqanet

Carpisa

Çantat, kuletat dhe aksesorët janë detajet kryesore që definojnë stilin por të njëjtën kohë duhet të jenë praktike, të përshtatshme dhe me kualitet të lartë. Nëse deri tani nuk keni arritur të bëni zgjidhjen e duhur për veten, nga tani CARPISA në GALERIA  ju ofron zgjedhje nga më të ndryshmet, të çantave, kuletave dhe aksesorëve.  Top brendi italian CARPISA ju garanton kualitetin e lartë në të gjitha produktet që janë dizajnuar në hap me modelet e fundit botërore. 
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349735352


EMAIL:

shop069o@retailcarpisa.com