Të gjitha njoftimet

ALBUMI I JAVËS!❤️

Fundjavën e Pranverës e kaluam me muzikë, shumë argëtim dhe maskota për fëmijë, në ambientin e qendrës tregtare GALERIA Shopping Mall.🌸☀

GALERIA e dëshirave tuaja!❤️

#galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren