Shiko të gjitha lajmet në galeria shopping mall

Fituesit e Lojës Shpërblyese “ Black Friday”

Dje me date 02 Dhjetor zgjodhëm fituesit e Lojës Shpërblyese “ Black Friday” në Galeria Shopping Mall
Tërheqja e shpërblimeve është komunikuar live në faqen zytare në facebook.

Të gjithë fituesit janë kontaktuar nga ne për më shumë informcacion rreth tërheqjes së dhuratave.
Gjithashtu i ftojmë të gjithë të na ndiqni dhe te jeni fitues në lojrat e ardhshme

Urime të gjithë fituesve !😍👏


EMRI MBIEMRI KUPONI
 Fjolla Shehu Kupon ne vlere 50€ Albi Hipermarket
Resmen  Smaili Kupon ne vlere 50€ Blu Kids
Veton  Osmanollaj Kupon ne vlere 50€ Lc Waikiki
Teuta Merturi Set ne vlere 50€ nga Adopt
Berajet Oreshka 2 Bileta nga BoBowling
Erlind Krusha 2 Bileta nga Play Land
Yrfet Spahiu 2 Bileta nga Area 52 Parku I Trampolines
Erzen Pozhari 2 Bileta nga Cineplexx
Severxhan Brahloka 2 Bileta nga Cineplexx
Majlinda Bakalli 2 Bileta nga Cineplexx
Ardian Haxhibeqiri Laptop HP nga AzTech
Sahare Hoxha Vespa Primavera