Të gjitha njoftimet

Dita Ndërkombëtare e Gruas në GALERIA!🌹

Dita Ndërkombëtare e Gruas në GALERIA!🌹

Së bashku me @esnafprizren dhe të gjitha gratë të cilat kanë ndikim të madh në shoqëri dhe nuk ndalojnë asnjëherë së luftuari, do të shënojmë 8 marsin me fjalim motivues në GALERIA Shopping Mall!

Tri panelistet e fjalimit motivues janë:
Teuta Sahatqija - Ambasadore e Women In Tech Kosovo
Elona Kolgeci - Karatiste, trajnere e fitnesit
Tringa Kasemi - Themeluese e Qendrës për Barazi dhe Drejtësi

➡️8 mars, e premte 📅
➡️ora 14:00 🕑
➡️holli qëndror 📍

ESNAF Prizren ❤

GALERIA e dëshirave tuaja!❤

#8mars #ditaegrueas #galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren