Të gjitha njoftimet

Vikendi Fun-Tastik, Teletubbies në GALERIA!

Tinky Winky💜, Dipsy💚, Laa-Laa💛 dhe Po❤️ ju presin me shumë surpriza në GALERIA Shopping Mall!

➡️ 25 shkurt, e dielë 📅
➡️ ora 14:00 🕑
➡️ holli qëndror 📍

Ejani t'i takojmë të gjithë së bashku personazhet e preferuara të Teletubbies.🥰

GALERIA e dëshirave tuaja!❤

#teletubbies #galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren