Të gjitha njoftimet

EKSPLOROJMË HAPËSIRËN në GALERIA

Këtë të shtunë, më datë 27 janar, së bashku me BONEVET GJAKOVA organizojmë aktivitetin “Eksplorojmë Hapësirën” ku do të ketë:
Space challenge 
Art & Crafts 
3D printing 


Për të gjithë adhuruesit e hapësirës, këto dhe shumë aktivitete të tjera, ju presin në GALERIA Shopping Mall! 

Kati 0, holli qëndror
Ora 14:00 - 16:00 

GALERIA e dëshirave tuaja!