Të gjitha njoftimet

LOJËRA PAKUFI në GALERIA!

Këtë të dielë, ruajeni datën për LOJËRA PAKUFI në GALERIA Shopping Mall!

Argëtim, muzikë dhe shumë shpërblime ju presin...

21 janar | Ora 15:00

GALERIA e dëshirave tuaja!

#galeriaedeshiravetuaja #galeriashoppingmall