Të gjitha njoftimet

Dhuratë e vogël, gëzim i madh!


GALERIA Shopping Mall dhe Kryqi i Kuq edhe këtë vit sjellin nismën që na mundëson të gëzojmë fëmijët në nevojë.
Nga data 11 deri më 31 dhjetor, çdo ditë të javës keni mundësinë të kontribuoni në kutinë e vendosur në katin 0 në qendrën GALERIA në Prizren.
Në kuadër të kësaj kampanje do të gëzohen të gjithë fëmijët në nevojë duke përfshirë komunën e Prizrenit me qytetet në rrethinë.

Bëhu arsyeja e buzëqeshjes!
Dhuratë e vogël, gëzim i madh!

GALERIA e dëshirave tuaja!❤️

#galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren