Të gjitha njoftimet

Festat e fundvitit në GALERIA!

Ejani të festojmë së bashku magjinë e festave të fundvitit me shumë argëtim dhe dashuri✨🎄🎅🏼

➡17 Dhjetor | E dielë
🕑Ora 14:00

GALERIA e dëshirave tuaja!❤

#galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren