Të gjitha njoftimet

Dita Botërore e Fëmijëve!

GALERIA Shopping Mall shënon festën e veçantë për të drejtat e fëmijëve në bashkëpunim me organizatën jo-qeveritare ndërkombëtare CONCORDIA.
Faleminderit për emocionet e paharrueshme dhe unike!
 

#worldchildrensday #galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren