Të gjitha dyqanet

Oliver Weber

Shpalosi botës veten tënde luksoze. Zgjidh nga artikujt ekskluzivë me çmime të përballueshme dhe nxirre në pah bukurinë tënde të brendshme duke zbukuruar pamjen e jashtme. Mund të dukeni sharmante dhe glamuroze, me stil dhe të sofistikuara, apo ekzotike dhe flirtuese. Zgjedhja është e juaja.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

381 (0) 38 500 202 100


EMAIL:

info@albicenter.com


ONLINE